View Single Post
Staro 16.08.2014., 13:39   #105
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Baja, thank you for that image. Kaj se tiče domoljubnih i sl tetovaža, sad si me sjetio na jednog lika. Dakle, idem doma s faksa, pola 9 navečer, krepana sam, hoću mira i nasuprot mene sjedne lik s frendovima. Ne znam kaj me jedan od njih pital, al skužili da idemo na isti smjer na faksu, ovo, ono i krene me taj lik zašprehavat. Kak je njemu totalno prekul moja frizura (imala sam obrijan sidecut tad), kak mu je fora tetovaža i onda nastavio pol sata mi objašnjavat kak si on ima namjeru na prsa istetovirat orla i hrvatsku šahovnicu, kuiš onak, ne, prek cijelih prsa, kuiš ne. I onda ispipava teren s pitanjem "a kaj ti dečko veli na tetovažu?" Rekoh nije ga briga. Odgovor je bio "aha". Nakon toga sam se digla i pobjegla prema vratima i stajal tam još 15 minuta dok je moja stanica došla, samo da ga ne slušam. Ironije li, njegovi frendovi su bili pristoji i predstavili mi se, a on nije. xD Slušalice u ušima nisu pomogle protiv toga kolko je bio naporan.

Mjesec, dva nakon toga, izlazim iz vlaka, hodam prema faksu, slušalice u ušima, netko me drma po ruci. Okrenem se, a on kraj mene: "eee, se sjećaš mene, vozili smo se skupa u vlaku ono jednom, imaš tetovirane zvjezdice na ruci." A ja onak, aha, vratim slušalicu u uho i produžim dalje. Pa rekoh jebote, di me nađe. Al on će si tetovirat orla na prsima, kuiš ono, ne.

Citiraj:
Autor tux-scooby Pregled postova
Znam cara koji je frenda(koji ima to na uhu) zakacio nekim mrcinskim lokotom za zicanu ogradu dok je ovaj bio naslonjen na nju...
A daj, neeeeee. XD