15.08.2014., 13:47
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Autor tux-scooby
Na (moju) zalost dosao je i ovaj dan. Samsung Galaxy S3 GT-I9300 počeo otkazivati poslusnost. Nikada pao nisi vidio vode ili nesto sl, Originalni zadnji update na njemu (root na njemu nikada nije radjen). Uglavnom nakon mjesec i nesto dana cestih praznjenja je prikazao da je slaba baterija i nakon toga spojen na punjac da se naputi. Odjednom je postotak baterije skocio za 20-ak posto. Danas pokusaj slikanja, kamera pocne ispustati cudne zvukove, ekran zatilta i mob se ugasi tj restarta. Nije htio naci mrezu par minuta ali na kraju je uspio naci. Kamera i dalje pusta cudne zvukove, slike su uzas sa nekim crtama po sebi, ekran tu i tamo zatilta. Skinuo sam zadnju maskicu i izvadio bateriju. Cini mi se kao da je malo napuhnuta.
Garanciju imam, traje do 19.03.2015. Sutra cu ga odnjeti u Tele2 pa vidjeti sto dalje.
Prema vasim iskustvima koje su mi trenutne mogucnosti? Popravak, drugi mob ili? Sve me strah koliko citam o nasim servisima sto se sve dogadja a pehist sam boli glava...
|
Imas garanciju, boli te briga. Kad dodes u Tele2 trazi da napisu u kakvom je mobitel stanju ( vanjstina ). Vidim da si ga cuvao pa ne sumnjam da je stanje 10/10. I to je to. 
|