Pročitao sam review kolege i mogu reć da bi ovako trebali biti mobiteli testirani. Čisto, bez favoriziranje ijedne platforme.
Isti problem s klizavosti u rukama ima i iPhone 5, a i iPod Touch, a bome i većina ostalih uređaja tih dimenzija. Dogodilo mi se dosta puta da sam ležao u krevetu i pikao nešto po iPodu/iPhoneu pa mi je odjednom ispao iz ruke i zveknuo na glavu.
To te na kraju tjera da kupuješ ružnu masku ili trakicu za oko zgloba.
Speck radi najbolje maske za takve mobitele. Ružne su ko smrt, ali grip koji pružaju je nevjerojatan. Imaju samo za 920 i 1020 trenutno, ali ništa te ne sprječava da im uputiš neki mail da bi mogli i za 930 složiti neku.
Cijena po meni nije minus jer za 4749 kn možeš dobiti 32 GB iPhone 5c. Kopiju Lumie 820 koja se po ničemu ne može mjeriti s 930. Za 5899 dobiješ 16 GB Galaxy S5, a 16 GB Xperia Z2 košta jednako 930. Po tome, cijena je plus, pa i adut takvog mobitela.
Da su išli s "boljim" poklopcem i stavili "bolji" ekran, vjerojatno bi se cijena popela u sfere Galaxya S5 i iPhonea 5S, a onda kao "novi" proizvođač s novim OS-om i nemaju puno šanse u takvom okružju.