View Single Post
Staro 14.08.2014., 13:11   #609
SuhJr
Registered User

Datum registracije: Oct 2008
Stigao mi je Doogee Titans DG150 (placen 74$ + PDV) prvi utisci su sljedeci:
U kutiji osim mobitela i baterije dolazi punjac, USB kabel, kompas u obliku privjeska (ako GPS krepa ili cijeli mobitel ), dodatna folija za ekran (jedna je vec na ekranu) i slusalice.
Kuciste je cvrsto te ne skripi. Iako se mnogi zale da ima los GPS i da mu treba da lock-a i nekoliko minuta meni je nasao poziciju za nekih 15-30 sek. Sucelje je prilicno fluidno. Stavio sam Nova Launcher medutim mislim da je Stock Launcher mrvicu fluidniji :/. Odaziv ekrana je dobar. Kamera je 2Mpx (cak je mozda upscale sa 1.3) al to je meni manje bitno ak se treba nes na brzinu okinuti bude posluzila. Prednja je 1.3Mpx iako je i ona moguce upscale sa VGA. WiFi signal mogu usporediti sa onim na Huawei Ascendu G300 na istoj lokaciji vidljive su im iste mreze sa istim brojem crtica dok iOcean X7 Young vidi par mreza manje. ROM nema ni jednu kinesku aplikaciju. Jedina razlika od AOSP Androida je u Lock screenu (koji mi se bas i ne dopada) i ima predinstaliranu Operu mini.
Sve u svemu za tu lovu je ok uređaj.

EDIT:
Možda ako netko misli da je vodootporan nije jer poklopac baterije nema nikakvu zastitu jedino na kaj je otporan je mozda na padove s obzirom na kolicinu gume.

Zadnje izmijenjeno od: SuhJr. 14.08.2014. u 13:17.
SuhJr je offline