Citiraj:
Autor The Man
Jel moguće da još uvijek nitko sa foruma nije uzeo S5 mini?
On mi je uz Z1 compact jedina opcija za relativno ok vodootporan uređaj normalnih dimenzija, a jače specke na Z1 compact mi ne znače ništa jer od zahtjevnih radnji uglavnom samo surfam i pogledam tu i tamo neki film ili seriju. Uzeo bi si i prastari Xperia go, ali boktepitaj u kojem ga Vip centru imaju na lageru, a webshop nije opcija jer kartice nemam i ne želim ju imati sve dok se uz potpis (koji btw nitko ni ne provjerava) ne uvede i kucanje PIN koda.
S5 mini mi se čini kao idealan kandidat za bestseller zbog dobrih karakteristika, idealnih dimenzija i urođene sposobnosti da preživi dan kada te ljetni pljusak uhvati nespremnog.
Kada mu malo padne cijena gotovo sam siguran da će se prodavati kao vruće kifle.
|
Ionak ga neces moc koristit po kisi tak da ti je isto dal je vodootporan ili nije. Dobro to dode kad mob padne u WC ili slicno. Kisu bi trebao prezivit svaki telefon jer u suprotnom nije vrijedan spomena. Ja se upravo vratio sa potopa u Zg, pokisao do koze skup sa telefonom i radi a nije ni vodootporan.
Mala je to baterija, kolko god bio efikasan. Ne znam na kaj se odnosi tih 25%, po jednoj jezgri ili sta, efikasnost u odn. na SD801.