View Single Post
Staro 14.08.2014., 11:21   #3642
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor The Man Pregled postova
Jel moguće da još uvijek nitko sa foruma nije uzeo S5 mini?

On mi je uz Z1 compact jedina opcija za relativno ok vodootporan uređaj normalnih dimenzija, a jače specke na Z1 compact mi ne znače ništa jer od zahtjevnih radnji uglavnom samo surfam i pogledam tu i tamo neki film ili seriju. Uzeo bi si i prastari Xperia go, ali boktepitaj u kojem ga Vip centru imaju na lageru, a webshop nije opcija jer kartice nemam i ne želim ju imati sve dok se uz potpis (koji btw nitko ni ne provjerava) ne uvede i kucanje PIN koda.

S5 mini mi se čini kao idealan kandidat za bestseller zbog dobrih karakteristika, idealnih dimenzija i urođene sposobnosti da preživi dan kada te ljetni pljusak uhvati nespremnog.

Kada mu malo padne cijena gotovo sam siguran da će se prodavati kao vruće kifle.
Ionak ga neces moc koristit po kisi tak da ti je isto dal je vodootporan ili nije. Dobro to dode kad mob padne u WC ili slicno. Kisu bi trebao prezivit svaki telefon jer u suprotnom nije vrijedan spomena. Ja se upravo vratio sa potopa u Zg, pokisao do koze skup sa telefonom i radi a nije ni vodootporan.

Mala je to baterija, kolko god bio efikasan. Ne znam na kaj se odnosi tih 25%, po jednoj jezgri ili sta, efikasnost u odn. na SD801.
MAGARAC je offline