Citiraj:
Autor New One
Kako mi je ponuda od H1 trenutno najbolja prešao bi na njih. zanima me par detalja.
1) VDSL2 kako funkcionira? Ako sam do sada imao besprijekornu vezu (1,36mbit upload) na običnom adslu da li je to nekakva garancija da bu i ovo radilo ?
|
Udaljenost od centrale ti je jedini limit, mislim da je sve ispod 1000m uvjet da će VDSL2 opće radit.
Citiraj:
Autor xulos
Nakon trakavice i agonije s ovim poluproizvodom od usluge famoznog H1, zovem danas sluzbu za korisnike koja mi ponudi downgrade brzine jer moja parica nemoze podrzati trio bit uslugu. Oni su to u vise navrata provjeravali i nakon godinu dana !!!! ( isprika na usklicnicima) su shvatili da parica ne valja. Racun za prosli mj su mi smanjili za 1 kunu, rijecima jednu kunu , zbog nastalih smetnja  . Posto nisu u stanju ispuniti uslugu imam pravo na raskid ugovora bez placanja penala putem pisanog prigovora kojeg cu veceras slozit kad budem hladne glave i odma se vracam na t com makar 100 kuna vise placao. Bjezite od ovih sarlatana i nesposobnjakovica, a sigurno je da od mene nece cuti niti jednu pohvalu. Sljam i od firme i od usluge, zao mi samo tih ljudi u SZK koji moraju slusati sranja zato jer je (samo moj primjer) : H1 nesposoban provjeriti paricu u 365 dana : Kata jebena strofa
|
Ak voziš Bit uslugu, znači da nemaš pristup H1 infrastrukturi nego se vučeš preko T-kom vodova. I tu onda nastaju problemi jer ikakav maintnace ide upravo preko t-komovaca koji tu onda maksimalno zajebavaju čim neko nije na njihovim paketima a piči preko vodova.