Citiraj:
Autor The_Void
1. Kupovao sam nedavno kod njih i komunikacija se odvijala vrlo brzo preko maila i telefona.
2. Koliko ja vidim jedno negativno iskustvo koje je bilo davno i ostala su sve pohvalna
3-4. Ne reklamiras ali reklamiras. Uzi ok ali malo ste dosadni s tim reklamiranjem future koja je dosta skuplja trgovina. Narucio sam u centru grafu koja je dosla doa(ne doa nego artifakti pri opterecenju), kontaktirao ih i odmah su mi javili da su narucili novu i da mogu doci sutra po nju ili da saljem overseasom o njihovom trosku. Otisao sam zamijeniti sam jer su dolazili praznici i nije mi se dalo razvlacit, dali su mi novu grafu bez testiranja stare a mogli su izvoditi gluposti da su htjeli. p.s. procitao si tudja iskustva od ljudi koji su vjer placeni da hvale nju a pljuju po ostalim po svim forumima (ne kazem da trgovina nije dobra). Ako vec zeli iz uzija vidim da im je xfx dosta skuplji ali asusov 280 je prilicno povoljan..
|
1. Onda su "ubrzali" u međuvremenu tel. komunikaciju
2. Očito nisi dobro vidija s obzirom da je bilo više od jednog (ne u posljednje vrime doduše)
3-4. Sudeći po nabavi ta grafa koju on gleda je trenutno nakon CENTRO-a najjeftinija u Futuri tj. skuplja je cilih cca 85kn (i dostupna), ostatak njihove ponude nisam ni gleda
http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=xfx+280
BTW Šta svoje pozitivno iskustvo s grafičkom nisi u CENTRO temi napisa?
Na ovo o plaćanju nemam komentar (a na drugim forumima nisam regan). Vjerojatno misliš da sam i ja podmazan, a činjenicu da se u njihovoj temi (Futura) većina ljudi izjasnilo pozitivno - zanemaruješ bez obzira na
Citiraj:
"(ne kazem da trgovina nije dobra)."
|
Evo pošaljem ti formular za pristup klubu plaćenika i spittera