View Single Post
Staro 12.08.2014., 23:08   #6216
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor The_Void Pregled postova
1. Kupovao sam nedavno kod njih i komunikacija se odvijala vrlo brzo preko maila i telefona.
2. Koliko ja vidim jedno negativno iskustvo koje je bilo davno i ostala su sve pohvalna
3-4. Ne reklamiras ali reklamiras. Uzi ok ali malo ste dosadni s tim reklamiranjem future koja je dosta skuplja trgovina. Narucio sam u centru grafu koja je dosla doa(ne doa nego artifakti pri opterecenju), kontaktirao ih i odmah su mi javili da su narucili novu i da mogu doci sutra po nju ili da saljem overseasom o njihovom trosku. Otisao sam zamijeniti sam jer su dolazili praznici i nije mi se dalo razvlacit, dali su mi novu grafu bez testiranja stare a mogli su izvoditi gluposti da su htjeli. p.s. procitao si tudja iskustva od ljudi koji su vjer placeni da hvale nju a pljuju po ostalim po svim forumima (ne kazem da trgovina nije dobra). Ako vec zeli iz uzija vidim da im je xfx dosta skuplji ali asusov 280 je prilicno povoljan..
1. Onda su "ubrzali" u međuvremenu tel. komunikaciju
2. Očito nisi dobro vidija s obzirom da je bilo više od jednog (ne u posljednje vrime doduše)
3-4. Sudeći po nabavi ta grafa koju on gleda je trenutno nakon CENTRO-a najjeftinija u Futuri tj. skuplja je cilih cca 85kn (i dostupna), ostatak njihove ponude nisam ni gleda
http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=xfx+280

BTW Šta svoje pozitivno iskustvo s grafičkom nisi u CENTRO temi napisa?

Na ovo o plaćanju nemam komentar (a na drugim forumima nisam regan). Vjerojatno misliš da sam i ja podmazan, a činjenicu da se u njihovoj temi (Futura) većina ljudi izjasnilo pozitivno - zanemaruješ bez obzira na
Citiraj:
"(ne kazem da trgovina nije dobra)."
Evo pošaljem ti formular za pristup klubu plaćenika i spittera

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote