View Single Post
Staro 12.08.2014., 23:04   #6214
The_Void
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Drvoje Pregled postova
1. raspoloživost upitna u CENTRO-u (dakle moraš prvo slat mail i čekat odgovor/ili zvat, a javljaju se na sveto nikad )

2. reputacija dotične firme upitna s obzirom na dosadašnja iskustva (tj. reklamacije - imaš cilu temu o njima tu na http://forum.pcekspert.com/showthrea...ghlight=centro)

3. kontaktira bi UZI-shop, bez obzira šta im trenutno nije u ponudi (nekako imam feeling da bi mogli dobavit po još nižoj cijeni, a ništa te ne košta poslat im mail, jamstvo na XFX grafe je ionako u nas 2god. za razliku od MSI , ASUS, Gigabyte grafa)

4. da sam osobno iz ZG-a (a pretpostavljam da jesi) radije bi uzeja i u Futuri nego CENTRO-u (ne plaća me nitko da reklamiram, već sam pročita tuđa "shopping" iskustva )

1. Kupovao sam nedavno kod njih i komunikacija se odvijala vrlo brzo preko maila i telefona.
2. Koliko ja vidim jedno negativno iskustvo koje je bilo davno i ostala su sve pohvalna
3-4. Ne reklamiras ali reklamiras. Uzi ok ali malo ste dosadni s tim reklamiranjem future koja je dosta skuplja trgovina. Narucio sam u centru grafu koja je dosla doa(ne doa nego artifakti pri opterecenju), kontaktirao ih i odmah su mi javili da su narucili novu i da mogu doci sutra po nju ili da saljem overseasom o njihovom trosku. Otisao sam zamijeniti sam jer su dolazili praznici i nije mi se dalo razvlacit, dali su mi novu grafu bez testiranja stare a mogli su izvoditi gluposti da su htjeli. p.s. procitao si tudja iskustva od ljudi koji su vjer placeni da hvale nju a pljuju po ostalim po svim forumima (ne kazem da trgovina nije dobra). Ako vec zeli iz uzija vidim da im je xfx dosta skuplji ali asusov 280 je prilicno povoljan.

@iwin ja sam istu tu grafu kupiuo i vrlo sam zadovoljan performansama (jede sve u 1080 max postavke sto sam testirao) i sto mi je dosta vaznije temperaturom/bukom. Za mene je prilicno tiha, obicno pokrenem dvije igre i na tvu pustim film grafa radi u punom opterecenju na nekih max 68c (kad mi ne radi klima u sobi i kad je vruce) i ne pravi buku

Zadnje izmijenjeno od: The_Void. 12.08.2014. u 23:19.
The_Void je offline   Reply With Quote