Citiraj:
Autor xulos
Ostani i zabetoniraj se ako mozes, prevrsili su svaku mjeru.
|
Rekoh ti na mob već, al ponovit ću.
Tebe je uhebao tvoj mili tscum a ne h1, jer su te skinuli s tvoje parice kad si odlazio od tscuma, i prebacili na drugu za h1, očigledno lošiju.
Ja za h1 imam samo riječi hvale, jer u godinu i sitno otkad sam se prebacio, svaki problem je rješavan jednako brzo kao i na tcomu, ako ne i brže, da ima nebuloza, tipa one da ne daju username i password za pristup netu svom pretplatniku kako bi ga zaštitili od samog sebe i zloupotrebe, ima, ali s tehničke strane niti jedna jedina zamjerka - sve se rješava odmah, plus što ne moram drančit ništa nego već 2-3 mjeseca unatrag samoinicijativno smanje račun za usluge za period nekorištenja usluge (u 6om mj kad mi je krepao ruter i bio sam nekoliko dana bez neta/tva/telefona, umanjenje cca 25kn, za prošli mjesec ista stvar jer je opet krepao ruter nakon grmljavinskog nevremena, opet umanjenje 15ak kn), dok sam se sa tcomom morao borit sa 10 poziva na szk za takve sitnice.
Da ne spominjem kalvariju sa linijom kod staraca gdje sam živio do 2008.e, gdje je kvar otklonjen nakon cca 8 GODINA pisanja pritužbi, žalbi, nazivanja szk, prijetnji..... Tscum naravno u igri.
Tebi sam rekao, ti si pehist, kojeg prati ona - što može poći po zlu, poći će. Rekoh ti, adresiraj bijes i srdžbu na tscum koji ti je 'uzeo' paricu koja valja i uvalio smeće od parice, jer oni iznajmljuju paricu h1 telekomu na korištenje

Tako da ako ti ostane sad ista parica i kad prijeđeš natrag na tscum, nećeš si ništa riješit ni sa tih 100kn skupljeg plaćanja istog dre.a