Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 12.08.2014., 12:47   #30839
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
ja sam u takvoj poziciji da mi na moru (maslenica) nije nikada napravljena vanjska pečenjara/kamin, a iskreno tamo podno velebita sa iznenadnim random naletima bure baš i ne bi "na cigle" radio roštilj bikoz nemam para za otplatiti izgoreno selo

dakle osuđen sam na taj el. roštilj i gore je meso ono baš crap totalni... ajde oke je recimo ražnjić sa čiketinom, špekom i povrćem... like this:

Pohrani.com

ispod redom u vodu: češnjak, svježe ubrani ružmarin, maslinovo da to sve ne izgori (odmah) i sol... jer eto... ima se soli pa se dobije slana para preko ribice

Pohrani.com

ja sam se preporodio od kad mi se igomat otvorio prek puta kuće... napokon dobro i meso i mesne prerađevine.

još se skompo s mesarom pa imam čabe uslugu pacanja i držanja mesa u komori do samog roštilja, što je stvarno life saver kada se radi veća količina roštilja bikoz u frižideru nema mjesta za prdac.

ja ih isto znam dobiti od frendova, ali to je sve na kapaljku... idući put obavezno nutra ide to.

ako čitaš pažljivo vidjet ćeš da sam se ispravio

pa iskreno i meni... nekad imam krejvingz za njima, ali to je više zbog senfa iskreno kojeg pomiješam sa hrenom.

od kada su ove u igri prioriteti su se promijenili u moram-ih-imat-svaki-put

hvala za ove old skul hintove
Sv. nogice i juneća kost daju ono nešto što lijepi čube kad jedeš a svi pitaju kaj je to nutra da je tak slasno.
Naravno, kost i nogicu izvadiš kad je gotovo i daš pesima jer se nogica nemre skuhati da bi bila mekana.