View Single Post
Staro 12.08.2014., 12:16   #1657
Amormian
Registered User

Datum registracije: Sep 2013
Citiraj:
Autor Sa_Stilom Pregled postova
Čuj, bez uvrede, no meni tvoja priča zvuči na mnogo onih priča:
Ma kupio sam na deset mjesta da prođem jeftinije, što je iz mog vlastitog iskustva često zaista na kraju skuplje, no teško je ljudima dokazati.

Ako si kupio "većinu" (znači ne cijelu) konfiguracije kod njih, to znači da si preuzeo rizik samostalnog slaganja računala. Ljudi u servisima dnevno slože barem deset računala, nisu ni oni savršeni, no jedan razlog više zašto platiti njihovo slaganje računala i testiranje. U tom slučaju dobiješ i njihovo jamstvo, koje naravno kao i kod osiguranja možda ti neće trebati a možda se nađeš u situaciji da će ti trebati.

Ti si prosudio da možeš sve sam i da ti to ne treba, a sad si se našao u situaciji: "Mogao sam ili trebao sam možda pametnije".

Još k tome, trebao si (za ubuduće) kada kupuješ određene komponente proguglati malo o njima, tipa ("8230 issue", "8320 problem") i tako za svaku i vidjeti da li ekipa po netu prijavljuje određene kvarove. Naravno, to čovjek opet nauči iz vlastitog iskustva, pa će i tebi to sjesti... Nije osuda, savjet. Been there, done that...

Ono što govorim, evo ponavlja "FRipper", EVO 212 bi trebao raditi dobar posao, osim ako si ti "opet" htio uštediti, pa nešto nisi dobro napravio pa zato ne radi dobro.

U ADMu EVO212 je 269 kn, da si ga uzeo kod njih mogao si vrlo vjerojatno dogovoriti da ti ga stave, testiraju, kao što sam rekao i prije, te da ti daju dodatno neku svoju garanciju.

No, ako ti EVO 212 ne odgovara, opet prodaj ga za pare koje si ga platio i nađi još jači i bolji hladnjak. No, mislim da bi EVO212 trebao raditi svoj posao u ovoj priči.
gle,ja sam njima naveo 3 problema,1 s temp cpua,2 sa senzorima matične. Zasad su meni oni "riješili" samo problem s temp cpua,dok ova 2 druga nisu detektirali (tj rekao je frajer da mu jednom u biosu izbacilo da je fan na 0,on je rekao da je to možda povezano s artic coolerom).ja sam potrošio 260kna na fan+140kn njihov sat rada. šta ako mi se sada problem s senzorom matične vrati? onda opet moram platit 140kna ,da oni rade na njemu jedan sat,i ak ne izbaci error,jebiga,sve radi,dok se ja jebem 3 po 8h da probam to riješit.
5 dana sam proveo guglajući probleme s temperaturama i ostalim pizdarijama vezanim za moj problem.

pošto odemo u offtopic,otvorit ću temu na problemima.
Amormian je offline   Reply With Quote