View Single Post
Staro 12.08.2014., 11:56   #555
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor akoj Pregled postova
Mobitel je stigao jučer, a PDV nije plaćen. Nije stigao u kutiji već dobro omotan u onoj foliji/spužvi.
Što se pozitivnog tiče - baterija je izdržala jučerašnji dan, ekran je ok, a kaže da je kamera po danu vrlo dobra.
E sad ono loše - GPS ne radi uopće, ne daje znakove života. Bočne tipke rijetko kad hvataju iz prve. I sad, najveći problem. Odmah kad ga je upalio pokrenio je Antutu koji se pred kraj izgasio. Pokušao je opet i ista stvar. E onda ga je dao klincu da se igra. Prilikom igranja zahtjevnijih igara nakon 10-15 postane nenormalno vruć, ekran počne treperiti i izgasi se. Kad se ohladi, sve radi "ok" i na ekranu nema štete.
Da ponovim, nemojte uzimati Elephone mobitele. Smeće su. Koliko para, toliko još manje muzike.
Ja ga imam i očajan mi je, kada ja govorim negativno o svom mobitelu za recenziju onda znate koliko je loš.
http://bbs.elephone.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=346

Btw uskoro mi stiže Doogee DG310 koji se prodaje za 88$ i došao je u većinu trgovina.
Quad core, 1Gb rama, 8Gb pohrane, LG IPS ekran, Android 4.4... za 88$ se čini primamljivo.
Do sada same pozitivne reakcije a ja se nadam da će moj doći brzo.