View Single Post
Staro 12.08.2014., 11:50   #14476
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Siguran sam da je Heathova smrt imala određeni efekt na percepciju ljudi oko njega samoga i njegovih performansi u filmu, ali svaliti kompletnu hvalu koju dobija samo na to je po meni poprilično bezveze.

Čovjek ga je fakat dobro odglumio. Meni ne zaostaje ništa za Jackovim Jokerom, pa čak ni za Hamillovim.

E sad, kakve to veze ima što je imao tonu šminke na sebi stvarno ne znam, šminka mu nije donjela nagradu, već njegova gluma, a šminka je samo pomogla.

meni je to ipak zasluženiji Oscar nego onaj koji su dali 12 Years a slave i Lupiti, i to samo zato jer se radi o robovlasništvu u filmu
Slažem se, a budimo realni, Nicholson je isto poprilično šminke imao većinu filma na sebi. U pitanju su dva karakterno skroz različita lika i oba odlično odglumljena, svaki na svoj način.

A Oscara za 12 Years a Slave neću komentirat. Grozota od filma, zaspala sam skoro dok sam ga gledala. Odlični su mi recimo The Help i The Butler, jest da nemaju veze s ropstvom, ali se bave sličnom tematikom i puno su zanimljiviji i bolji od 12 Years a Slave, meni barem.

Ja danas gledam Društvo mrtvih pjesnika, odajem počast Robinu Williamsu. To mi je inače jedan od dražih filmova i on mi je jedan od najdražih glumaca i baš mi je žao bilo kad sam pročitala vijest. Ovo mi je definitivno njegov najdraži film.