View Single Post
Staro 12.08.2014., 09:10   #1069
The Man
Premium

The Man's Avatar

Datum registracije: May 2012
Ekipa imam VELIKI PROBLEM i trebam dobar savjet. Dobio sam zbog nekakve greške od Vipa krivi kod za otključavanje uređaja i nakon što sam to demonstrirao pred tetom u Vip centru dala mi je nekakav papir da nosim njega i mob u Smartson. Tamo mi je djelatnik rekao da mi on nemre dati kod koji radi (TU MENI LAGANO IDE PARA NA UŠI) i da moram taj mobajl nositi u njihov servis, a to mi je zbog radnog vremena i lokacije servisa užasna gnjavaža i neopisiv pain in the ass. Pošto mi je istekla ugovorna obveza po zakonu imam puno pravo da mi se taj uređaj od strane operatera (koji ga je i zaključao) posve legalno otključa na sve mreže, ali pošto je taj moj stroj skoro 2 godine star i fenomenalno uščuvan (kao nov zgleda) trta mi je da ga dam u servis i u ruke ljudima koji prema njemu sigurno neće biti tako pažljivi i nježni kao ja. Ako mu se tamo nekaj desi gotovo sam siguran da ću odgovornog (kada ga nađem) obesit na prvu banderu, a ne bi to htio jer ne želim ići u zatvor.

Mogu li ja na neku foru srediti to otključavanje uz plaćanje, ali da ne zgubim ovo malo preostalog jamstva i da se ne moram razdvajati od voljenog telefona? Račun bi naravno proslijedio u Vip jer su me oni natjerali na to svojom aljkavošću.

Oprostite na podužem tekstu, ali osjećam se izigrano i želim da zbog toga netko pati ili da se ispravi nepravda koje nije ni trebalo biti in the 1st place. Pun sam crne žuči i želim nekog istući!

The Man je offline   Reply With Quote