Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 12.08.2014., 08:43   #30835
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
slažem se za el. roštilj, osim kada se riba na njemu radi... to mi je valjda jedan od najfinijih načina pripreme ribe ikada.
električni roštilj... oko toga sam imao raspravu s burazom dok smo ovu mesinu pekli. Njemu se sviđša klopa s električnog, a meni je to svetogrđe

Citiraj:
probaj ako možeš neke domaće roštiljke iz obližnje mesnice ili kupovne za koje znaš da su ti top... vjeruj mi takva transformacija okusa se ne dešava ni jednom komadu mesa koje ide u kotlovinu.
na Kvatriću u Žumberčanki sam uzeo ramsteke i vidio pečenice, ali na kraju pečenice nisam kupio. Inače izvrsna mesnica, dobio sam preporuku za nju i fakat je super. Kvalitetno meso i ljubazno osoblje s kojim se sve možeš dogovoriti i uz to razumne cijene. Uzet ću u nekoj prilici opet nešto tamo, možda i pečenice probam

Citiraj:
to to sušeni vrganji buraz, taj hint ludosti mi je trebao!
Uh to je must, za kotlovinu. Stari je našao nedavno par kila vrganja, jedva sam ga nagovorio da mi sačuva malo za ovu zgodu

Citiraj:
što se piletine tiče za bilo koju pripremu za mene više ne postoji išta osim otkoštenog zabatka... dobro i krilca, dobro i bataci
A gdje je tu gušt glodanja kosti?

Citiraj:
bavarske pod obavezno stavi na šoping listu... vjeruj mi od idućeg roštilja ja nabavljam 2 x paketa pod regularno jerbo tih 5 komada smažem u dva obroka (uz ostalo meso jelte).
Ajde baš me zanima, inače su mi pečenice i kobasice zadnje na repertoaru za jest s roštilja.