Citiraj:
Autor Neo-ST
Zato WP community i ima najveći broj fake developera...
Ona jadna Appstudio stranica je doživila DDOS napad kad su izbacili 8.1DP 
|
moje prvo prtljanje datira iz doba spektruma 64 ke i amige pa sam tako prtljao i po androidu. Ali nakon nekog vremena dosadi a nije da ti pruža neku ogromnu i krucijalnu korist. Kužim da ima ekope kojoj to nikad neće dosaditi ali to je onda neka vrst zabave. Moderni smartphone bi trebao pružati fluidan rad u sučelju i aplikacijama, kvalitetan ekran, odličnu kameru i širok spektar korisnih aplikacija uključujući one neizostavne, (bar za većinu, ja sam recimo fejs odjebao). Sve više od toga traže napredniji korisnici kojih je zanemariv broj a vjerojatno je to dobar dio s ovog foruma (ipak je to pcekspert ekipa hehe).
Ja recimo poznam ekipu koja je uspjela prtljanjem, zagušit android. Ljudi neznaju ali kad se nudi onda se i proba. Najbolje od svega što ti wannabe power useri te mobove najviše koriste za brbljanje fotkanje i postanje selfija.
Mob je praktičan ali kad sam na moru nosim i ipad jer nemrem normalno igrat fifu na telefonu. ove druge igrice samo ako mi je užasno dosadno u nekoj čekaonici. Dobra kamera dobro dodje ako se želi uhvatit trenutak. Ko će teglit dslr npr. na plažu a recimo 1020 okine fotku ko prosječni kompakt. Surfanje je drama ispod 5 incha. Realno. Dakle opet nužda a na more se nosi tablet. A kad u džepu imam 5+ inchni mob imam osjećaj da se nebudem mogao sagnut i nupumpat gumu na biciklu.