Citiraj:
Autor fran123456
Osobno najgore iz te serije, doduse pripremao sam ih na tavi jer nisam imao prilike rostiljat. Elektricne rostilje ne volim, to je smrtni grijeh 
|
slažem se za el. roštilj, osim kada se riba na njemu radi... to mi je valjda jedan od najfinijih načina pripreme ribe ikada.
jedino mora biti model u koji ide dolje voda, e onda se ta voda našodra sa svime i svačime
Citiraj:
Autor Roberto
Fala
Nisam probao roštiljke u kotlovinu, bile su sad pečenice na roštilju, a u kotlovinu sam ubacio istarsku kobasicu (žena naletila na akciju u konzumu). Velke i fine kobase, nakon kratkog pečenja ubacio sam ih u saft od kotlovine da daju malo arome. Uz to kotleti, i krumpir s malo sušenih vrganja u saftu za okus.
Na roštilju juneći ramstek, svinjska vratina, pileći rasjek napacan u tandoori smjesi začina, malo pilećeg filea, pečenice i ćevapi.
Uz to grah šalata, zapečena peciva, paradajz, luk, domaći pinđur. Ubojstvo
Obzirom da sam sad potrošio zalihe kobasa i pečenica, kad bude prilika nabavljam one bavarske koje si spomenuo 
|
probaj ako možeš neke domaće roštiljke iz obližnje mesnice ili kupovne za koje znaš da su ti top... vjeruj mi takva transformacija okusa se ne dešava ni jednom komadu mesa koje ide u kotlovinu.
to to sušeni vrganji buraz, taj hint ludosti mi je trebao!
što se piletine tiče za bilo koju pripremu za mene više ne postoji išta osim otkoštenog zabatka... dobro i krilca, dobro i bataci
bavarske pod obavezno stavi na šoping listu... vjeruj mi od idućeg roštilja ja nabavljam 2 x paketa pod regularno jerbo tih 5 komada smažem u dva obroka (uz ostalo meso jelte).