Citiraj:
Autor kyz0
Nazovi ljude...
|
nazvao ljude,odnesao vijke na servis,dobio druge.
No ima dalje.imao sam problema "Cpu fan error" gdje mi je komp stajao u POSTU,sve dok ga nisam restartiao,te problema s zvukom (random poruke da sam disconectao i conectao slušalice u jack,no koristim usb slušalice-g430). Pošto sam imao velike temperature pri full loadu pri stock postavkama,sa cpu coolerom artic freezer 13 pro (sa stock coolerom su bile jos i gore),odnesao sam komp na servis. Misleći da mi neće uzeti ništa para,pošto su komponenete pod garancijom,maznuli mi oni 140 kna,jer sam slagao sam komp. Odnesao ga u sub,danas već oko 13h zovu da je gotov . Problem sa zvukom i cpu fan senzorom nisu detektirali,premda je tip rekao da mu je izbacilo u windowsu error za fan,al on je vjerovao da je to povezano sa artic freezerom jer je on kao namijenjen za CPUe do 90W. Lijepo oni meni preporučili da kupim bolji cooler,bez da su testirali sa stock coolerom. Tako ja kupim coolermaster hyper 212 Evo,stavim,i skoro isti drek.temp opet idu prek 60 nakon pola sata prime testa,na sobnoj temperaturi 25-27°C.
Meni je sada glupo bilo da meni kaže frajer da kupim bolji cooler,mislim,kakvo je to riješenje,da dam još 250kna,nakon početnih 140 kna -.-
Testirati ću još sutra i preksutra stabilnost i temperature,al mislim da ću ima ga opet nosit nazad.