Citiraj:
Autor listerstorm
Čak i ako zanemarimo transformaciju jokera, ovaj ili onaj svijet, stripove i film, inspiraciju i adaptaciju, ledgerova izvedba je precijenjena. Već sam napisao zašto, pa da se ne ponavljam.
Da stvar bude smiješnija, dobiti oskara za glumu za akcijsku ulogu zatrpanu tonom šminke da se ostavi upečatljiviji dojam.
Netko tko je vidio kako izgleda vrhunski i nezaboravno odigrana uloga, teško će izvedbu ledgera staviti na top listu.
|
Siguran sam da je Heathova smrt imala određeni efekt na percepciju ljudi oko njega samoga i njegovih performansi u filmu, ali svaliti kompletnu hvalu koju dobija samo na to je po meni poprilično bezveze.
Čovjek ga je fakat dobro odglumio. Meni ne zaostaje ništa za Jackovim Jokerom, pa čak ni za Hamillovim.
E sad, kakve to veze ima što je imao tonu šminke na sebi stvarno ne znam, šminka mu nije donjela nagradu, već njegova gluma, a šminka je samo pomogla.
meni je to ipak zasluženiji Oscar nego onaj koji su dali 12 Years a slave i Lupiti, i to samo zato jer se radi o robovlasništvu u filmu