opovrgnut cu ovdje kolegu uvazenog i rec da kravata idealno ide tocno do kopce remena... krace ne, dulje centimetar se moze tolerirati...
sto se tice peglanja, nemoj se s tim igrat. ja sam vrlo vjest u peglanju svega, svih vrsta kosulja, majica i traperica... al sako i hlace iskljucivo rjesavam u kemijskoj cistionici... yebiga, sigurnije je tako...
kosulju peglas na programu i temperaturi ovisno o materijalu na deklaraciji, nije neka velika mudrost. samo uvijek peglaj materijal tak da izvrnes kosulju naopako, to valjda znas... znaci peglas "iznutra"...
dalje...
half-windsor ti je vise-manje isti klinac ko four-in-hand... samo malo siri... halfu gornji rub ide malo koso jer je nesimetricno vezan, samo s "jedne strane", dok full ima srcoliki oblik i simetrican je...
lakirane cipele, ako nisu na smoking, ne prikazuju mladenastvo vec da u privatnom biznisu imas slasticarnu/buregdzinicu/pekarnu... mislim da sam dovoljno rekao...
remen bitno da je decentan, ne presirok... Uzmi kopcu boje titana/grafita, vidi se da je elegantan a opet ne bljesti ko one kromirane kopce...
zasad, toliko...