Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 11.08.2014., 19:25   #7818
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor ivosimec Pregled postova
T6??

Kad sam igrao ekspanziju mjesec dana vrh je bio T2/T3...sada je lako radit t6????
Nije lako nego se ima oprema i pola života sjedenja ispred ekrana.

Citiraj:
Autor win32 Pregled postova
@ De5tr0yer

Ajde molim te napravi mi copy/paste tog build s Leapom.

Mislim da na crusaderu imam oko 1100 all res ili na wizu, ali na barabi je samo oko cca 800.

Za barabu imam Immortal set no za njega nemam chest pa dok mi on dropa onda bi ga mogao ubaciti (makar i ovako imam dovoljno dijelova, ali mi se ne koristi Immortal belt (nikako mi se ne svida taj belt) posto imam hrpu boljih beltova pa cu ipak cekati chest).

Za Earth set mi nedostaje jos jedan dio, a to bi mogao nadomjestiti s RORG no na zalost imam samo jedan i on mi treba za crusadera posto na njemu koristim Akkhan i Captain set, a bez RORG mi je to ne izvedivo dok nemam volje za neka premjestanja (a nikako da dropa jos bar jedan RORG, a i ovaj mi je dropao u samome startu s ROS)
leapquake + skull of resonance build + pride of cassius, ova dva itema su must have za T6.

Napominjem da zbog neimanja warcry/impunity je znatno delikatniji, ali je definitivno isplativiji sa tom kacigom shout. Isprobavao sam sve i svašta.

Trenutno mi je cool furati anciente sa sobom koji daju konstantnih 50% dmg reduction i isključivo mi tome služe. Lakše je preživjeti u odnosu na ovaj gore build ALI se mora stalno kupiti healthglobeove da ancienti ne umru jer onda i mene istope ko maslac.

S leapquakeom je bitno ići na cooldown reduction

Evo još jednom mojeg: baraba