Sinoc sam nesto isprobavao i na kraju sam probao ove skillove i ostao na njima, prezabavno:
http://eu.battle.net/d3/en/calculato...RP!YjVh!aacZcZ
Napominjem da build radi odlicno u kombinaciji s SOH i TF (probao sam umjesto TF staviti Odyn Son radi lighting damage-a, ali ipak mi izgleda da radi bolje s TF (bar u ovome buildu)).
Trebao bi pokusati jedino jos ugurati mozda Sun Keeper, bode me u oci svaki dan no nemam ga gdje za sada iskoristiti.
Mozda tu staviti Invoker set?
@ De5tr0yer
Ajde molim te napravi mi copy/paste tog build s Leapom.
Mislim da na crusaderu imam oko 1100 all res ili na wizu, ali na barabi je samo oko cca 800.
Za barabu imam Immortal set no za njega nemam chest pa dok mi on dropa onda bi ga mogao ubaciti (makar i ovako imam dovoljno dijelova, ali mi se ne koristi Immortal belt (nikako mi se ne svida taj belt) posto imam hrpu boljih beltova pa cu ipak cekati chest).
Za Earth set mi nedostaje jos jedan dio, a to bi mogao nadomjestiti s RORG no na zalost imam samo jedan i on mi treba za crusadera posto na njemu koristim Akkhan i Captain set, a bez RORG mi je to ne izvedivo dok nemam volje za neka premjestanja (a nikako da dropa jos bar jedan RORG, a i ovaj mi je dropao u samome startu s ROS)