View Single Post
Staro 13.12.2002., 20:58   #21
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Cool Ja o diskovima Vi o satovim

Ja počeo diskovi ovakvi, i onakvi, a ovo lagano postala rasprava o satovima, a šta ćeš, ... kad si u Rimu ponašaj se kao rimljanin. E, pa ja Vam za svaki dan (jel'ti radni sat) imam jedan Calypso model 3024-02 Yachting koji sam mislim platio nekih 135 US$ prije jedno 5 ili 6 godina (klasičan na zaigere, sa tri cronometra, datumom i tako). kao drži 5 ATM ili ti za plivanje i kupanje, nema ronjenja tj. ima ali do 10m tako barem kažu, a i snjim nisam nikada niti išao dublje (nemam boce). I eto sat služi sve ove godine, nije zakasnio niti jedne sekundice osim kada sam bio mijenjao bateriju (nakon četri godine, tj. preklani). Imam i jedan kako bi se reklo sat za ono kada se ide nekud Tissota koji košta oni dolari puta dva pa plus još jedna nula (dobio od najdražeg, sada pokojnog ujaka). Sat radi bez greške, keramičko staklo, titansko kučište, otporan na vodu, udarce, temperature i tome slično i bez obzira na cijenu vrijedi svakog centa. Ne nosim ga da ne ispadnem snob, a i ujo je preminuo pa mi je to još veća vrijednost. Dakle ajmo koji je onda najbolji sat po Vama kada nećete o diskovima. Po meni bi ljestvica bila Tissot, Rolex, Bulova. Moj top tri
Black Dragon je offline   Reply With Quote