hvala puno
nemam blage koji je to čvor, čak mi se čini po nekim gifovima s neta da je to taj four-in-hand (meni su svi oni jako jako slični

)... zaista sam mislio da je ovaj moj windsor ali nisam bio siguran dali je half ili full, sad baš googlam i tražim di je najjednostavnije skužiti kako se pravi full windsor, dali imaš ti možda neki link a da znaš?
onda, šta se tiče široke manžete košulje, ako baciš pogled na onu sliku "s guza" di samo imam košulju, primjetiti ćeš da me manžete "stišću" dok sa sakoom nije to slučaj, kad sam se slikao s sakoom, prvi gumb mi je bio otkopčan i otuda "širina" manžete (drugi gumb košulje mi je u jednoj i drugoj prilici, uvijek znači, zakopčan)
za hlače - ok, hvala, nadam se da neće krojač zahebati stvar, zato ću i pomnije birati... čak i da su kraće bi mogao progutati, ali jednostavno, trn u oku, noćna mora su mi naborane hlače na cipelama!
zanimalo me tvoje mišljenje za takve čarape, kao što mi je i kravate (slučajno naišao sasvim) ili je možda ipak bolje uzeti čarape boje košulje, dakle blijedo crvene? koliko vidim, tome uopće ne treba pridati nekakve posebne pozornosti i pažnje, osim da su kvalitetne pamučne, da se noga ne usmrdi ako je cijeli dan u cipelama?
za cipele - ok, priznajem - htio sam uzeti te lakirane/svjetlucave, imao sam dojam da će na neki način "prikazivati mladenaštvo"
remen - e, sad, koliku pažnju tu obratiti, ne znam pa pitam? u trgovini di sam kupio odijelo remen košta od 30€ pa na gore i od 100% kože, dok u C&A ima za 9€ i od poliuretana su, na izgled OK, na dodir odvratno... ako možeš tu pomoći + nekakvu sliku s neta preporuka, za mene, eto tako mladog
što se tiče ruke u džep, to sam se baš pitao "šta je ispravno" - hvala

gužvanje očito nije
e da 2 - to sam pročitao na linku koji si mi dao, samo da ne zaboravim negdje pa slučajno sjednem a sako ću ionako većinu vremena držati otkopčanim
istina, osjećam se čudno, valjda i za to treba "trening" nositi odijelo, naučiti, opustiti se, osjećati se samopouzdano, odijelo ne nosi svako i šalje jasnu poruku ko je ili ko bi trebao biti i što je - onaj koji ga nosi

tu iskustva nažalost nemam

možda kad se ušikam negdje izgledat ću opuštenije
P.S. mlad sam i ja, ali i moja bolja polovica još mlađa, želio bih naučiti peglati i sako i hlače i košulju (valjda kravatu nije potrebno, ona mi je od 100% mikrofibre), jer ako će mi trebati, a niko ko zna neće biti pri ruci - morati ću si ja sam ispeglati, kako se to sve uopće pegla? koliko znam, dosta je komplicirano; i sako i hlače a sada sam tek oprao košulju i potrebno im je peglanje, međutim HOW? dali mogu odijelo sjebati ako ga peglam? na kojoj temperaturi bi treba da ne zeznem tu vražju vunu? Hvala!