Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 11.08.2014., 11:19   #7814
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Primary je i meni bio obavezan u D2 kad je frenzy dizao dmg svih skillova na idućih 5 sekundi i kad si fino weapon swapom to mogao održavati koliko si htio. Da, to je bilo zabavno.

Trenutni WW je jako slab, zato i ne možeš više od t5 igrati.
IMO leapquake build je jedan od najzabavnijih u igri općenito. T6 je težak i to se osjeti. Leapquake postaje jako zabavan kad moraš stalno imati 50% dmg mitigation zbog težine monstera inače te slome ko čačkalicu. 1000 ili 1100 resista radi ogromnu razliku. I tak.

Meni je zasad najzabavniji (leapquake) u kombinaciji sa Skull of resonance, pogotovo u partyu kad je mass confusion svakih par sekundi odlična stvar da prekineš electrified elite ili fire chains. Skakutanje je način kojim ubijaš ali i uskačeš/iskačeš iz problema i nevolja. To je ono što čini taj build agilnim, time i zabavnim.

Seismic slam sa knockup (fire) u kombinaciji sa strongarmsima možeš koristiti u bilo kojem fire buildu, možda da to probaš? Ima puno veći AoE od HotA, a ako imaš 80% furya ili manje prilikom udarca onda je efektivno SS jači.

Raekor sa fire je isto dosta jak (pogotovo na PTR-u) ali je način igranja trom i "bucket" kojim povlačiš monstere se ne ponaša intuitivno.

Činjenica je da za T6 bez nekog od setova nećeš previše uživati. Treba vidjeti što će napraviti sa WW jer bi bilo zabavno napraviti barabu koji je imun na elemente, ovako iz glave bih volio sljedeće: blkthrn + ice climbers + cameo + skull of resonance.

Monk na PTR izgleda puno bolje nego prije (izuzev exploding palma, bilo je samo pitanje vremena kad će to nerfat) ali mi je ubitačno smiješno kad koristim onaj pillar of the ancients, animacija kad baca stup s neba je jednostavno smiješna

Jučer odigrao jedan riftić s potemkinom nakon dva tjedna pauze i nije mi se baš više igralo.
Zasad je za mene game over jer su svi likovi sposobni ić na T6. Treba mi nova klasa