FATAL ERROR
[error]Expression : file_handle_internal(file_name, *buffer_size, file_handle)
[error]Function : FileDownload
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\FS.cpp
[error]Line : 169
[error]Description : can't open file :
[error]Arguments : c:\program files (x86)\bitcomposer games\s.t.a.l.k.e.r. - call of pripyat\gamedata\textures\item\item_?4.thm
Taj kreš (ustvari ne možeš ni u igru) sam rješio. Povezan je sa teksturom eksploziva C4. Ako želiš, samo mi daj neki link, mogu ti poslati ispravak. Ja sam jučer odigrao cijeli mod, ustvari napravio sam si kombinaciju sva 3 patcha, ali samo u vezi oružja i tekstura. Mod mi je bio strašno zanimljiv, ali nažalost nema freeplaya. Zadataka dosta i zanimljivih, mape stare ali izmjenjene (na bolje). Npr. ispod bara ima vjerojatno oko 1000 kvadrata - hodnici, prostorije, da sam se u jednom trenutku i izgubio. Dva zanimliva laba, nova frakcija Spektrum. Što se prijevoda tiče (dosta sam već preveo na hrvatski) ako se i uzme eng text dosta toga će biti na ruskom, jer 10-20% nije u folderu text nego razbacano po mnogim skriptama. Da ne zaboravim, cijelu igru sam odigrao na high postavkama uz dinamičko osvjetljenje DX11 bez ijednog kreša, smrzavanja i sl.
Sjetio sam se Jumbo maila. Mogu poslati preko njega. Ako želiš pošalji u privatnoj poruci email adresu.