Meni osobno se WD nikako ne svida.
Istina je da WD trga totalno i da je trenutno jako jak, ali ne svida mi se taj nacin igranja.
Vise mi odgovara barb, crus, wiz....cak se nisam ni na DH nesto privikao, ali opet po nacinu igranja mi je drazi od WD.
Ne spadam medu one koji ganjaju neke popularne buildove ni medu one koji skacu na neku klasu samo zato sto ona u tome trenu nanosi najvecu stetu mobovima, igram klase koje mi se svidaju, koristim skillove i buildove koji su mi zabavni i uzivam u igri.
Shvacam da bi s trenutnim gearom koji mi je dostupan za npr. barba, wiza ili crusadera mogao s nekim "popularnim" buildom jos bolje igrati, ali nemam volje za to.
Kao primjer cu dati skakutanje barba, jednostavno mi se ne svida....a Leap je odlican u kombinaciji s odgovarajucim ostalim skillovima, gearom i naravno ne izostavnim cizmama no meni ne lezi.
Zato sada mozda nanosim manje stete i igram na npr. T4/5 laganini, ali se bar ultra zabavljam.
Iskreno, isprobavao sam neke fire buildove za barba no nisam nasao niti jedan koji sam mogao copy/paste, a da mi je zabavan pa zato i dalje sibam neki svoj custom lighting build.
Evo kako to izgleda kod mene na barabi:
http://eu.battle.net/d3/en/calculato...RP!YjVh!YYcZcZ
Od skillova po potrebi mjenjam samo jednu stvar, a to je da nekada maknem Marathon i stavim Overpover - Killing Spree tj. Marathon sam poceo opet koristiti prije par dana kada sam skuzio da zaostajem za ekipom kada radimo brze runove.
Od weapona sam tek jucer opet malo stavio TF (imam ih toliko da vec idu pod salvage i na followere, a u pocetku sam se gadno namucio da mi bar jedan dropa kao sto sam se npr. namucio s Akkhan setom za crusadera dok sada salvage-am Akkhan kada padne jer ih imam previse) umjesto odlicnoga Odyn Son-a.
Zao mi je jedino sto mi je odlicni Sun Keeper trenutno na barbu ne iskoristiv uz ovaj build, a inace weapon mi je odlican radi 30% dmg na elite.
Mozda da ga pokusam staviti umjesto TF ili Odyn Son-a jer SOH nikako ne bi micao.
Ako netko ima preporuku za fire barabu, neka slobodno posta build no napominjem da nisam fan Leap-a, ni npr. HOTA (uistinu sam se zasitio u vanilli tog skilla).
Isto tako obavezan mi je primary attack, jednostavno ga volim i to je to.
Jedva cekam 2.1, nadam se da ce biti puno zanimljivih promjena.