Citiraj:
Autor ALiEN17
EDIT: žao mi je, ali nisam siguran koliko se po slikama primjeti da je odijelo pod jakim svjetlom stvarno smeđkasto i s jedva primjetnim uskim prugama prema dolje, nadam se da ova, UŽASNO  crvena i žarka kravata dobro pristaje takvom, "braonkastom" odijelu i da se sve lijepo podudara s košuljom... međutim, sada mi trebaju preporuke - kakve cipele nabaviti i kakav remen - da to ipak bude smeđe, tamno smeđe ili pak crno sve?
hlače moram svakako kod krojača odnijeti, nadam se da će ih napraviti onako "kako se to danas nosi" - to je kao mrkva ako se ne varam ili da jednostavno kažem da mi ih suzi prema dolje s time da jedva dodiruju cipele? dali krojač može u struku malo i proširiti hlače? ovako me za mrvicu stišću... a morao sam uzeti sve u kompletu, nije bilo biranja brojeva...
P.S. na ovo odijelo sam mislio i uzeti neke žarke crvene tommy hilfiger čarape, ima ih trenutno u mulleru od 98% pamuka i 2% elastana, snižene 30% i sada su 40 ravno kn? samo nisam siguran koliko su kvalitetne, djeluju nekako plastično na izgled i dodir? možda zna neko više o tome?
|
Znaci 'vako... sto se tice kravate, sredi si full windsor cvor... ovo je cini mi se four-in-hand, i ne pase bas na svecaniju priliku ako ne znas isfurat casual stil... kad ces stezat kravatu, pazi da ju ne stegnes previse (ko na ovim slikama) jer ti se preklapa kragna malo, pa izgleda bezveze...
I dalje mi se cini da su ti rukavi, odnosno manzete presiroke... vidis
ovdje koliko je kosulja uza oko ruke u odnosu na rukav sakoa?
Hlace - kakav mrkva kroj, to se ne nosi, osim ako nisi gej-metro... em sta izgleda totalno retardirano, em sta moras bit tanak ko slanac da bi ti to stajalo... zaboravi to, ravan kroj FTW, i nemoj da ti "jedva dodiruju cipele", jer ce ti se do koljena dignut kad sjednes... Hlace moraju "sjest" na cipelu... ne previse, ne premalo... znat ce krojac sto treba...
Carape - boli te kifla kolko su kvalitetne, ionako ces ih obuc jednom i nikad vise (osim ako u buducnosti ne vidis za sebe trenutak za crvene carape)... samo da su dovoljno dugacke kad sjednes da ti se ne vidi gola noga.
Cipele i remen - ja i dalje glasam za crno. Nemoj kupit lakirane i ultra sjajne cipele. neke fine, i onda ih sa cetkom dobro izglancaj...
E da, kad stavljas ruku u dzep, zabaci kraj sakoa iza ruke prema otraga, nemoj ga ovako guzvat prema gore, ne izgleda bas najbolje.
Ovako...
E da 2, ne zaboravi otkopcat sako kad sjednes, bolje izgleda i neces slucajno pocupat gumbe (jer si reko da imas brentacu naprijed)...
I za kraj, relax dude, haha.... samo na ovih par slika se vidi da si se stiso ko pimpek u sladoledu... a tak moras ishendlat cjelu vecer...

I pazi da se ne sasereš s necim... klopa, cuga, bilo kaj... i naravno, umjereno cugaj... covjek u odijelu pije zato kaj ta cuga odgovara prije/poslije klope... u prijevodu, aperitiv-dva, 2-3 case vina ili 2-3 male pive poslije... i to je to... ako bus jos zedan, pij vodu... nemoj bit coban i natocit se ko krme, taman da je ne znam kakava prigoda. Pijan covjek NIKAD nije fora, bez obzira jel rostiljada ili svadba. to si zapamti za cijeli zivot.