Citiraj:
Autor okarm
malo sam razocaran sam sa jiayu G4S, konkretno sa GPSom..
dosta koristim aplikacije za biciklizam i ovaj jiayu mi se cinio savrsen zbog trajanja baterije sto mi je dosta vazno na duzim rutama.. i stvarno, baterija mi traje ko nekada na starom se c902.. cak i taj GPS se na prvu cini ok.. nadje on odmah satelite, ne odstupa od rute nista vise nego bilo koji drugi "ne kineski" mobiteli, ali tijekom voznje radi nebuloze.. koristim sports-tracker i na ruti od npr 20km mi 5-6 puta izmjeri pogresnu brzinu tipa da sam po ravnici vozio 90km/h.. mislio sa najprije da se ne voli sa navedenom aplikacijom, pa sam instalirao jos par njih i dobio isti problem.. probao i sam par drugih romova, ali nema poboljsanja..
vracam se na dobar stari galaxy s2 i nabavljam neki dobar power bank.. al bas steta, mob je inace stvarno dobar i zao mi je ko psu kaj taj gps ne radi ispravno.
|
Ne kužim, pa ne mjeri gps tvoju brzinu nego taj sports-tracker, ako kažeš da gps ne odstupa onda on daje ispravne kordinate. Možda da provjeriš postavke samog programa? Ja sam imao problema sa prikazom brzine unutar dionica na Endomondu, ali na Runtastiku mi je sve radilo ok.