View Single Post
Staro 10.08.2014., 10:16   #428
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
ALELUJA, ALELUJA, ALELUJAAAAAAAAAA....
http://www.bug.hr/master/vijesti/cas...re/134858.aspx

Možda ipak novi ME ne bude totalni fail...
Da Bioware nije retardiran kao sta je, mogli su izmust milijarde na ME universeu.

Zamisli ovo, standalone igra kako Garrus u 2 godine izmedju ME 1-2 skuplja tim i cisti omegu. ME igra gdje je Garrus glavni lik. Instant win.

Liara kako u 2 godine slaze djelove i pokusava srusit SB-a, Illium i masu asari zenki okolo, opet win.

Tali na misijama za flotu, napad Cerba na flotu, opet su imali materijala za standalone. Fanboysi gutaju ovake igre ko zrak.

A sta oni naprave, novi ME, za koji pitaju fanbase oce bit prequel il sequel, jer ni sami neznaju, nakon sta su im se posrali na glavu sa ME3. Odlazak Caseya nije nista u svemu ovome, usrali su fransizu do kraja.

Koliko je bilo tesko napravit jedan usrani kraj (koji nije RGB) u kojem citadela ne ode u 331pm, releji se ne razlete ko hrvatski proracun i najbolji kraj je genocid cijele jedne rase.... epic win. Imamo MEHEM mod sta mice starchild i ta sranja od kraja, al ja nisam takao ME3 ni dodatne misije ni extended cut otkad sam jednom presao igru i bio u depresiji 7 dana.

Jos je bolje, kad su nedavno srali kako za ME4 treba jos koja godina razvoja da bi igra bila ok po njihovim standardima, a ekipa odma pita, jel to razlog sta je ME3 izasao za 2 godine i bio sranje?

BladeRy je offline   Reply With Quote