10.08.2014., 10:07
|
|
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Autor summus
Jedan drug sa brkovima mi je krajem prošle godine preporučio da kupim Motorolu Moto G. Od njega sam prvi puta čuo za taj mobitel, nakon još malo dodatnog istraživanja vidio sam da stvarno ne postoji bolji mobitel za te novce. Kupio sam ga i rekao drugu da ću mu javiti dojmove kada stigne. Nisam to odmah napravio jer sam znao da će se nešto pokvariti. Nisam htio da nahvalim mobitel, koji me stvarno pozitivni iznenadio, pa brzo nako toga da pišem kako se ovo pokvarilo, pa ono... Pričalo se od rasklimanoj power tipci, o problemu sa zvučnikom, spominjalo da ne radi notifikacijska ledica... A meni sve da ne može bolje radi. Eto nakon više od sedam mjeseci još uvijek čekam da se nešto pokvari...
P.S. Drugu se javno ispričavam jer mu još nisam poslao PM ali kad budem prolazio kroz njegove krajeve javit ću se za  , bolju preporuku nisam čuo jako dugo vremena, a pivu je i više nego zaslužio.
|
Hehehe, nema problema, bitno da si ti zadovoljan i da mob radi ko urica 
G2 će bit pun pogodat ako samo stave tipke ispod ekrana, pa čak i da ostane 4,5 ili 4,7". Ok,i evemtualno fotić od 8MP.
|
|
|