View Single Post
Staro 09.08.2014., 11:06   #82
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Pohrani.comPohrani.comPohrani.comPohrani.comPohrani.comPohrani.comPohrani.comPohrani.comPohrani.com

EDIT: žao mi je, ali nisam siguran koliko se po slikama primjeti da je odijelo pod jakim svjetlom stvarno smeđkasto i s jedva primjetnim uskim prugama prema dolje, nadam se da ova, UŽASNO crvena i žarka kravata dobro pristaje takvom, "braonkastom" odijelu i da se sve lijepo podudara s košuljom... međutim, sada mi trebaju preporuke - kakve cipele nabaviti i kakav remen - da to ipak bude smeđe, tamno smeđe ili pak crno sve?

hlače moram svakako kod krojača odnijeti, nadam se da će ih napraviti onako "kako se to danas nosi" - to je kao mrkva ako se ne varam ili da jednostavno kažem da mi ih suzi prema dolje s time da jedva dodiruju cipele? dali krojač može u struku malo i proširiti hlače? ovako me za mrvicu stišću... a morao sam uzeti sve u kompletu, nije bilo biranja brojeva...

P.S. na ovo odijelo sam mislio i uzeti neke žarke crvene tommy hilfiger čarape, ima ih trenutno u mulleru od 98% pamuka i 2% elastana, snižene 30% i sada su 40 ravno kn? samo nisam siguran koliko su kvalitetne, djeluju nekako plastično na izgled i dodir? možda zna neko više o tome?

Zadnje izmijenjeno od: ALiEN17. 10.08.2014. u 14:22.
ALiEN17 je offline   Reply With Quote