Pa kad gledaš da je G4C bio 140 USD i G4S 1/4 bio 145 USD, vjerujem da je to nabrzinu planulo. Kad vidiš koja je baterija u igri, da ima Gorilla šajbu, IPS HD ekran, da nije tacna od 150 mm visine i 5"+ ekran i ostale specifikacije, vrlo dobra kupnja je.
To2c ih je imao podosta na lageru jer sam vidio u komentarima da su se prodavali ko vruće kifle nakon što sam ja uzeo za prvi maj. Bio je neki Labour Day discount i nakon toga su te cijene sa popustom ostale.
Vjerojatno je da više nitko neće ni imati te Jiayu telefone budući je G4 prošlogodišnji dizajn. C i S verzije su samo nabildane matične ploče da prodaju ostatak baterija i kućišta sa ekranima

A ostali telefoni su im preskupi, IMHO.
Citiraj:
Autor pokra89
Ajd molim te onda, ovako prijateljski, sta bi po tebi triba imat mobitel od 4000kn,a da vidi tih para?
|
Ne, ali osobno za G4C nebi dao 150 EUR-a. Pogotovo zato jer je koštao nedavno ni 150 USD. Rekao bi da vrijedi 100 EUR-a max, prvo zbog nefunkcionalnog GPS-a, a koliko vidim, nekima ovdje je to jako jako bitno. A sad dati za mob 1200kn kojem out-of-box ne radi GPS je malo bezveze. Kad sam kupovao, nisam imao taj info da GPS ne radi. Ali eto, sad to svi znaju.
No, njegove pare, njegova stvar. Samo dajem svoje mišljenje. za 1200kn bi radije kupio Moto G nego G4C. Ili Hongmi 1S sa MobiCityja. Ili LG L90 sa Mobicitya.