View Single Post
Staro 08.08.2014., 20:53   #3020
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Pozdrav ekipi.
Evo došlo doba da se rastajemo (ja i moj vjerni Intel)

Moj komp:
C2Q 9550 stock* hlađen sa (ne zadugo) Cooler Master Gemini II
Gigabyte GA-EP43T-UD3L (*govno mi neda nikakav OC na procu koji je na staroj P35-DS4 išao na 3,6 bez dizanja voltaže ko od šale)
Kingston HyperX KHX1600 8Gb 2×4
Sapphire hd 5870 1gb GDDR5 (vjerno služi i dalje)
Corsair VX 450W (služi vjerno)

To je otprilike to. Sada prijedlozi vaši i zahtjevi moji.

Za sada bi mijenjao MBO i CPU, a grafu, ram i napajanje nekom drugom prilikom (kako bude love).
Prešao bih na AMD jer se 99% igram, a i ono malo što sam produktivan mislim da će AMD dobro odraditi.

Konkretno ja sam se zapikirao na FX 8350, ali vidim da svi preporučujete FX 8320 pa me samo interesira zašto je to, mislim, kad je razlika u 300kn a i performanse su za cca toliko na strani 8350ice?

Matičnu nemam blage koju.
Hoću samo da je provjerena, da ima OC potencijal i da nije pre pre skupa, ali ne ni neku jeftinjavu jer sam se dobrano opeko na jeftine matične.

Navali narode.
Ako mislite da i ostale komponente nisu dobre, vičite, ali mislim da je RAM dovoljan jer sam njega zadnjeg upgrade-ao i DDR3 jer, a napajanje mislim da netreba jače.
Dakako, skoro zaboravih, napikirao sam se i na Noctua NH-D15 ili 14 ovisno koji bude dostupan.

Ali, ništa nije u kamen ucrtano, pucajte sa svojim najboljim (best-buy se preferira) opcijama.
I dakako, hvala.

RedGreenBlue

Zadnje izmijenjeno od: coconut. 09.08.2014. u 07:44.
2 die 4 je offline   Reply With Quote