View Single Post
Staro 08.08.2014., 05:40   #454
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Sam Fischer Pregled postova
Holy shit, znam da je sranje kad se razbije, ali baš toliko sranje? Dafuq, pa kako smiju to prodavati uopće ako su procedure toliko gadne?
pa mislim to je toliki otrov onda da je to strasno.

prodaju nam otrov u sijalici i onda kad se razbije (a sta cu vam ja pisalo je na kutiji da ima otrov unutra, a sta cu vam ja sta vi niste znali koje su procedure vamo tamo...) mislim ozbiljno, onaj ko to uvozi u hrvatsku, prodavaci koji prodaju, oni obziljno trebaju nekako bas obrazovati narod koji ce kupiti to.

pa ima extra pametnih ljudi i obrazovanih koji nisu elektrotehnicari, ne bave se sijalicama, zaokupirani su u zivotu, i sta sad? oni ce se potrovati ako neznaju da trebaju zbog glupe sijalice koja se razbila pobjec i zivjet kod frenda?? mislim stvarno.

kako mogu to prodavat onda, pa 98% naroda pojma nema sa napraviti ako se razbije sijalica.

strasno, cisto trcanje za lovom. a za ljude "Koga briga"

uzas!!!

2. koje onda sijalice nemaju te otrove? koje da uzmem? ja sam clan pceksperta od davne 2005., ali sam na faksu koji nema veze s pcekspertom (kinezioloski) i prestao sam se baviti hardverom i to, jer me zauzele obavzeei faks i sve to pa sam malo ostao - eninformiran sto se tice tih tehnoloskih stvari.

bas bih volio ipak- znati ove stvari sto se tice sijalica.

sad mi dodje da odem u plodine i kupim 1000 obicnih zarulja, samo da se nemoram za*ebavati ikada s puknocem ove "turbo genijalne zarulje stedne vamo tamo a ono ako se razbije potrovanje zivo - samo to necemo napisat na kutiji"

hvala
SniperWolf je offline   Reply With Quote