View Single Post
Staro 07.08.2014., 17:21   #1793
redscro
Premium
Moj komp

redscro's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor Hei$$e Pregled postova
Pozdrav ekipa. Dakle standard priča, krećem na fakultet uskoro pa mi treba neki laptop do 5 kila kuna (što naravno ne znači da ne smije bit jeftiniji ). Koristit ću ga za fakultetske pizdarije, filmove, internet i pokoju ne previše zahtjevnu igru (Hearthstone, WoW). Najbitnija stvar mi je da ima solidan procesor i solidnu količinu rama te što dulju garanciju. Grafička nije pretjerano bitna, ali da ne bude integruša ako je moguće. Preferiram 17 inčni monitor i solidnu izradu. Zahvaljujem unaprijed
HP ProBook 470 - još dodatno produljiš jamstvo. Imaš sasvim solidan procesor, grafičku koja je dovoljna i za zahtjevnije igre, RAM možeš vrlo lako nadograditi. Izrada je najbolja koju možeš dobiti u tom rangu.

Citiraj:
Autor matijab Pregled postova
pozdrav svima!
pitao sam prije kojih tjedan dva za preporuku nekog lapa do 5 hiljada kuna.
eh ,sad prvo sto bi htio pitat redscro-a je to sto sam bas prico sa kolegama na poslu, i spomenuo da cu da kupim neki solidan lap za do 5 hiljada kuna, itd, i da mi je preporuceno hp, izrada super, komponente super, sve super, a kad ono, od svakog sam dobio odgovor, kupujes za svoje pare al ja hp nebi nit da mi ga se nudi omotan u 100 evra...
3 lika i jedna likica su kupili hpov lap i tocno skoro u minutu kada im je istekla garancija je i on ''krepucnio'' i nosi po servisima itd.
to bi definitivno htio izbjec u najsirem luku

drugo, imam molbicu, da ne svrljam sad po miljardu threadova, neki lap za gejmanje do 4000 kuna, da ga odma mogu i rame i uzet si neke slusalice(tipa razer krake ili tako nes i g602 wireles mis(to vec imam ideju kako doc do...), tako da ispadne maximalno 5200 na računu sve ukupno zajedno, neznam dal da to pitam tam ili ovde, pa eto

lp i svako dobro!

p.s. e da, jos jedno, posto to uzimam na karticu sve, onaj neki tamo kredit, trebao bi neku trgovinu di bi se to barem moglo narucit da dode u Rijeku(ak vec nema) i placanje rba visa do 12 mjeseci min...

da igranje sam naveo, znaci, neki wow, pes, fifa, onaj project cars sta ce uskoro izac i tako to, assasins creed da radi, battlefield 3 da radi bar da ne troka...
A čuj, sa svakim proizvođačem netko ima negativnih iskustava. HP je vjerojatno najprodavaniji pa se i češće čuje za njihove kvarove. Ja ti ne mogu garantirati ništa, svaki model je priča za sebe. HP ne pravi laptope, kao ni drugi popularni brandovi, tako da sve ovisi od modela do modela. Svaki ti može krepati nakon isteka jamstva, ali i potrajati godinama. Zato uvijek preporučim produljenje jamstva.

Pretpostavljam da sam prije preporučio HP ProBook 450. Ako ti to ne odgovara, imaš ovog Asusa (malo je preko, ali uštedi na nečemu drugome) sa slabijim procesorom, ali i jačom grafičkom. Također ok je i ovaj Lenovo ako ga gdje imaju.
redscro je offline   Reply With Quote