pozdrav svima!

pitao sam prije kojih tjedan dva za preporuku nekog lapa do 5 hiljada kuna.
eh ,sad prvo sto bi htio pitat redscro-a je to sto sam bas prico sa kolegama na poslu, i spomenuo da cu da kupim neki solidan lap za do 5 hiljada kuna, itd, i da mi je preporuceno hp, izrada super, komponente super, sve super, a kad ono, od svakog sam dobio odgovor, kupujes za svoje pare al ja hp nebi nit da mi ga se nudi omotan u 100 evra...
3 lika i jedna likica su kupili hpov lap i tocno skoro u minutu kada im je istekla garancija je i on ''krepucnio'' i nosi po servisima itd.
to bi definitivno htio izbjec u najsirem luku
drugo, imam molbicu, da ne svrljam sad po miljardu threadova, neki lap za gejmanje do 4000 kuna, da ga odma mogu i rame i uzet si neke slusalice(tipa razer krake ili tako nes i g602 wireles mis(to vec imam ideju kako doc do...), tako da ispadne maximalno 5200 na računu sve ukupno zajedno, neznam dal da to pitam tam ili ovde, pa eto
lp i svako dobro!
p.s. e da, jos jedno, posto to uzimam na karticu sve, onaj neki tamo kredit, trebao bi neku trgovinu di bi se to barem moglo narucit da dode u Rijeku(ak vec nema) i placanje rba visa do 12 mjeseci min...
da igranje sam naveo, znaci, neki wow, pes, fifa, onaj project cars sta ce uskoro izac i tako to, assasins creed da radi, battlefield 3 da radi bar da ne troka...