View Single Post
Staro 07.08.2014., 13:06   #375
bg_4_l
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor pokra89 Pregled postova
Za pocetak se makni od Google Chromea.
Totalno nepotrebno jer većina uređaja spominjanih u ovoj temi može bez problema raditi s Chromeom koji nakon ekstenzivnog testiranja svih drugih browsera i sam i dalje koristim. Što se tiče stabilnosti, izvrsno napravljenog synca sa desktopom i činjenice da praktički jedino chrome sve stranice ispravno renderira(čak i one Javascript heavy siteove na kojima svi ostali browseri failaju) i dalje je najbolji. Recimo Dolphin ima hrpu đinđi a provjereno sporije loada stranice, češće se crasha. Opera mini je možda pinkicu brža ali često netočno renderira plus fali joj hrpa opcija. Firefox je spor kao i ostali derivati koji se nude(Pale Moon). Ima onih okljaštrenih browsera mali milijun ali osim brzine i lightweight aplikacije ne nude nikakve mogućnosti, često čak ni one bazične poput bookmarka koje uvijek rade potegnem s desktopa.

Za kolegu partwisha bih preporučio da nađe kako reparticionirati unutrašnju memoriju kako bi povećao particiju za aplikacije a smanjio onu namjenjenu multimedijskim datotekama. Za sve MTK uređaje je više manje postupak isti pa čak najčešće i ne treba tražiti za određeni model. Ja sam isti problem tako riješio na više MTK uređaja, među ostalima i famoznim GT99.
bg_4_l je offline