Citiraj:
Autor blackened
Ja isto ne razumijem tolko serendanje po toj kameri na One, jedino gdje vidiš da je slabija pri zumiranju i nedostatku detalja pri tom istom zumu. Za noćne i večernje fotke nema boljeg.
|
Da ne spamam temu puno, rekoh već da sam mob (One) probao kod Nea u Splitu, onda kasnije kod frenda ovdje kod mene, usporedio kameru uživo sa preko nekoliko mobitela, i to je katastrofa. Da se razumijemo, pričamo i dalje o mobitelu, ne o fotoaparatu, ali kamera na one-u je sveukupno gledano daleko ispod prosjeka klase, to što lowlight fotka samo prividno izgleda bolje zbog njihove superduper tehnologije, uzaludno je kad su i dalje detalji na fotki zblurani i boje isprane, isto kao i na danjskim fotkama. Mene takva kamera na flaghsip mobitelu ne zadovoljava niti najmanje.
Da budem iskren, na sve i jednom htc-u (imao sam evo 3d-a, one v-a, 8s-a) koje sam imao te na svim ostalima od frendova koji su mi dopali šaka, kamera je bila ispodprosječna usporedivši je sa ostalim mobitelima tog ranga, pa tako i na one-u.
Al ono, mogu shvatit ekipu koja ima niže kriterije za taj dio mobitela, ili kojima kamera nije prioritet pa im je tak svejedno na šta ta fotka liči kad se stavi na komp ili ne daj Bože da na izradu na nečem većem od 9x13