View Single Post
Staro 07.08.2014., 11:13   #6946
windfucker
Guest

Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
E25 mi nije nesto jer ga uvik ujeben. JT88 mi izgleda odlicno, Ferdiju samo fali malo mobilnosti, pa bi JT88 moga bit pun pogodak. IS6 mi nije napet jer je Rus, dosta mi je sta san sprasio 400 kn sad da jos uziman OP tenk i sebi seren u usta
Konkretno me zanima da li je bolje uzet premium tenk (ostaje za stalno) ili premium acc. Derem stalno njemce, iman T1/T2/JP/Fer/JP2/GwP, i u planu je dalje ic po treeu. Naravno sad vec dolazin do tocke kad je tesko pokrivat koju gold granatu i opcenito odrzavanje bez premiuma. Naravno ako je team dobar jos se da dobro izvuc, ali kad Ferdi pusi s 3k+ DMG nemamo o cemu pricat

Kako da se ubacin na testni? JT88 mi je primamljiv, pogotovo jer je dosta tvrd. Reload 5s?

Obozavan kad dobar T59 izgubi, jer mrzin to sranje. Doduse otkad iman Ferdija i T2 drago mi je susrest istoga
A, onda uzmi JT88 i kraj priče...
Iako, ja se nikako ne slažem sa time da je premium acc. važniji od premium vozila AKO guraš par grana jedne nacije kao što ti to radiš.
Za nepopravljive ovisnike o grindu i otključavanju stabala (kao ja npr ), to ne važi, naravno, no za par grana pokriti troškove, T8 prem. je sasvim dovoljan.
U obzir treba uzeti i skill igrača; "unicumi", platoon-aši i ekipa u timskima će se pokriti samo sa prem.acc. vozeći regularna t9, pa čak i t10 vozila i neće ići "u minus", svi ostali (uključujući mene) trebaju pomoć prem. vozila.
Sa prem. acc ćeš izgrindati T10 brže, i šta kada acc. istekne?
Igrati ćeš u nizu t4-5-(i pokoji)6 nebil' skupio neki jad da tu i tamo provozaš desetku, i tako svaki put iza poraza ili loše odigrane pobjede (u prijevodu: goli qrac).
Bez prem. acc jedna pobjeda u T8prem ti daje odmah resurse za pokriti jednu lošu borbu u T10.
To su činjenice, dalje gledaj šta ćeš i kako ćeš, a zapravo o tvojim dugoročnim planovima za ovu igru ovisi i ispravna odluka za upit: "šta sa 12k golda?".

I ne brkati typ59 i T59, njubino.

Reply With Quote