View Single Post
Staro 07.08.2014., 09:18   #6942
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
IS-6 je odličan tenk, ali daleko je od "prioriteta" ako je zarada silvera jedini kriterij kod odabira. Taj tenk ima malo pena i nisku preciznost, a jako skupe granate. Bez premium računa sa IS-6 ne zarađujem mnogo, prosječno oko 30k neto, a imam preko 60% win rate, 1900 DPG i ne pucam zlato uopće. Tek u kombinaciji sa premium računom IS-6 je konkurentan po zaradi, ali i tada iza JT88, FCM, T34, Type, KV-5, možda čak i sLoweta...

JT88 je naravno najbolji i relativno lagan za igranje. Taj je moja preporuka za silver grindera, pogotovo ako će se dosta igrati bez premium računa!

Ako gledamo isplativost po uloženom goldu onda tu još dva tenka treba spomenuti:

Churchill 3 je svako malo na -50% popustima i tada košta 750 golda, a s njim zarađujem neto oko 17k, i rekordan exp za tier 5 tenka. To mi je najbolje uloženih 700 golda ikada.

E 25 ima odličan top za svoj tier, bolesnu kamuflažu ograničen MM, a nije mu skupa municija. Nije najlakši tenk za igrati, mekan je i nizak, ali kad ga se savlada u uvjetima bez premium računa zarađuje jednako kao i 6000 golda skuplji tenkovi. Paralelno smo u platoonu igrali sedmice i kolega koji ima E25 je redovno i lagano skupljao po 30k neto bez premiuma, dok je moj SU-122-44 imao za jednake igre oko 20k zarade. Dakle zarađuje bez premiuma i do 50% više samo na račun jeftinije municije i preciznijeg topa.
E25 mi nije nesto jer ga uvik ujeben. JT88 mi izgleda odlicno, Ferdiju samo fali malo mobilnosti, pa bi JT88 moga bit pun pogodak. IS6 mi nije napet jer je Rus, dosta mi je sta san sprasio 400 kn sad da jos uziman OP tenk i sebi seren u usta
Konkretno me zanima da li je bolje uzet premium tenk (ostaje za stalno) ili premium acc. Derem stalno njemce, iman T1/T2/JP/Fer/JP2/GwP, i u planu je dalje ic po treeu. Naravno sad vec dolazin do tocke kad je tesko pokrivat koju gold granatu i opcenito odrzavanje bez premiuma. Naravno ako je team dobar jos se da dobro izvuc, ali kad Ferdi pusi s 3k+ DMG nemamo o cemu pricat
Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
Probaj šta ti odgovara, svakome odgovara nešto drugo, i to je jedini "postulat" na koji se možeš kladiti.
Igraj barem desetak partija sa svakim tenkom i vidi, nemoj odlučivati "na prečac"
I, svakako, pričekaj još koji savjet

...

Pojeo bih i tipkovnicu i miša od muke
Samo da je bio jedan, sa jednim mudom, i dobili bi ovo...
Kako da se ubacin na testni? JT88 mi je primamljiv, pogotovo jer je dosta tvrd. Reload 5s?

Obozavan kad dobar T59 izgubi, jer mrzin to sranje. Doduse otkad iman Ferdija i T2 drago mi je susrest istoga

Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 07.08.2014. u 09:24.
Baja 001 je offline   Reply With Quote