Vratija se čača sa godišnjeg a ženu i dite ostavija kod babe i dide na moru, uj tek sad počinje godišnji, oči ostavit na monitoru, ruke na mišu i tastaturi sa malom primjesom đojstika LoL.
Lega @Sam Ficher da odgovorim na pitanje tvoje, premium sam uzea na godinu dana kad je bio popust tj u pola cijene.
E sad jel se isplati hmmm, to je jako subjektivno pitanje, po meni ili meni se iplati ako igras barem jednu partiju dnevno (a ja odigram barem 1h dnevno, osim ako nisam na godišnjem tad ni tetris ne igram).
Definitivno se brze otkljucavaju avioni i nadogradnje.
Ne preporucam pocetnicima odma skocit na premium, prvo vjezba pa kad razradiš igru onda uzet premium na neki kraci rok tipa 2-3 do 7 dana da vidis kako ti ide i jel to za tebe i ako se zatelebaš u nju ko ja cekat kakav popust ili prodat bubreg i uzet premum na godinu dana.
Evo ja sam pocea otljucavat tier 4 avione od svih nacija, a najvise vozim njemce i ruse tako da premium pomaze, narocito ako si megaloman pa moras bas imat svaki avion koji se moze imat (pa makar ga nikad iz hangara izvea), premium avioni su mi ipak malo pre skupi pa ih imam samo dva ali ko zna sta ce bit ako dobijem na lotu.