Citiraj:
Autor syss
vidiš grožđe i parmiđano nisam probao... meni je isto pršut i lubenica mrak totalni.
|
Uf, oboje su brutaln odobre kombinacije, idealna ljetna klopa
Citiraj:
Autor syss
ja si znam nekad (čitaj na plaći) složiti pladanj - ribanac snack, kockice pršuta, kruha na kockice (tostiran kad mi se da) i masline pa pred neki dobar film.
|
Ja napravim ovo - narežem sezonskog vioća za salatu: paradajz, luk, paprika, krastavac 8može i kiseli, uz to narežem ukiseljenih maslina.
Popržim na maslacu špeka (može i pršut), pa poprržim i kruh ili tost narezan na kockice i ubacim to dvoje u ono gore povrće. Malo aceta i bučinog ulja i ubiejm se, fino a lagano
Citiraj:
Autor panoramix
P
@ Roberto : purrira papričica čiju si mi flancu dao lijepo napreduje u laganoj polusjeni vrta s obiljem vode. E, ta bi dobro sjela u navedeni grah !
|
Izvrsno. Purrira meni jedna od najdražih vrsta čilija, dobra kaj god da radiš s njom. Meni osobno od nje je najbolja mljevena ljuta paprika za začinit kobasice/kulen.
Citiraj:
Autor Daddy
Jedino kaj ga je napalo neko sranje, suše se listovi i počeo je crne točke dobivati 
|
Plamenjača i slična sranja i kod mojih u Zagorju pokosila paradajz. Na cca 200 stabljika propalo skoro 70 posto. I svima u okolici ista stvar. Kvarno vrijeme, nema puno pomoći.
Danas grah s kobasicama
Inače, od ribanih parmezana, jedini koji kolko tolko valja je onaj plavi iz lidla, čak je prilično dobar.