IS-6 je odličan tenk, ali daleko je od "prioriteta" ako je zarada silvera jedini kriterij kod odabira. Taj tenk ima malo pena i nisku preciznost, a jako skupe granate. Bez premium računa sa IS-6 ne zarađujem mnogo, prosječno oko 30k neto, a imam preko 60% win rate, 1900 DPG i ne pucam zlato uopće. Tek u kombinaciji sa premium računom IS-6 je konkurentan po zaradi, ali i tada iza JT88, FCM, T34, Type, KV-5, možda čak i sLoweta...
JT88 je naravno najbolji i relativno lagan za igranje. Taj je moja preporuka za silver grindera, pogotovo ako će se dosta igrati bez premium računa!
Ako gledamo isplativost po uloženom goldu onda tu još dva tenka treba spomenuti:
Churchill 3 je svako malo na -50% popustima i tada košta 750 golda, a s njim zarađujem neto oko 17k, i rekordan exp za tier 5 tenka. To mi je najbolje uloženih 700 golda ikada.
E 25 ima odličan top za svoj tier, bolesnu kamuflažu ograničen MM, a nije mu skupa municija. Nije najlakši tenk za igrati, mekan je i nizak, ali kad ga se savlada u uvjetima bez premium računa zarađuje jednako kao i 6000 golda skuplji tenkovi. Paralelno smo u platoonu igrali sedmice i kolega koji ima E25 je redovno i lagano skupljao po 30k neto bez premiuma, dok je moj SU-122-44 imao za jednake igre oko 20k zarade. Dakle zarađuje bez premiuma i do 50% više samo na račun jeftinije municije i preciznijeg topa.