Evo bio maloprije u Arena Centru,i u tcom-u i vip-u,dojmovi su sljedeći.
Samsung Galaxy S5 me se nije dojmio(isiti je kao i S4 koji sam imao)mjedina mu je prednost što je otporan na prašinu i vodu ali mi to toliko ne znači jer sam stalno u uredu i po sastancima,sportske aktivnosti mi se zahtjevaju naslikavanje
Lg G3 je dobar,software mi se na prvu čini bolji nego na S5,nekako je sve fluidnije,ekran je ogroman,ostavlja dojam da je još veći no što stvarno je zbog tankog ruba okvira,moram priznat da mi se ovako na prvu boje čine življe na S5 ali tako je bilo je i sa S4 naspram konkurencije jer ima nabrijane postavke samog ekrana,kod Lg-a je to prirodnije.
Note 3 je jako dobar telefon,bez obzira što je najstariji među odabranima.
Brzo radi,ekran je također ogroman,ima taj stylus pen što je neloše,ono što mi se nesviđa je software kao kod S5.
Htc One M8 nažalost nema ni u jednom ni u drugom centru tako da ga nisam vidio uživo a najviše me zanima pogotovo radi hardver-a.
Sony Z2 sam držao 10 sekundi jer mi ga je neka luda baba doslovno isčupala iz ruke

da dobro ste pročitali.
Počela je vikat da šta ja imam dirat njen mobitel nek si kupim svoj

Hahaha,ima sreće što sam bio dobre volje pa mi se nije dalo svađat i što ne tučem žene

Ispostavilo se na je taj izložbeni zadnji u centru pa ga je ona bezecirala.
Onaj prvi dojam je da je Sony također solidan mobitel,sa boljim software-om od Samsunga.
Za sad mi se najizgledniji za nabavku čine G3 i Note 3,moram naći negdje M8 da vidim i to čudo.
Eto toliko od mene,
Lp