pozdrav ljudi!
uspio sam nekako jedva jedvice zamjeniti odijelo, ovo mi puno puno bolje stoji... ipak, jedva sam čekao da izađem iz trgovine obavljenog posla, djelatnica je bila nemoguća, bez strpljenja ali i bez znanja, puhala je i nije ni pokušavala sakriti da joj idem na živce, ali zaboli me - tamo sam potrošio 250 eura i hoću da se za svaku sitnicu ima vremena za mene pa i živaca... u jednom trenu u kabini trgovine palo mi je na pamet da sam totalno promašio fudbal, odnosno pogriješio trgovinu i htio da to obavim što prije - malen izbor košulja, malen izbor kravata pa i odijela - sva sreća da jesu kvalitetna, pa ajde, mogu to progutati, ista ta ženska prodala mi je zadnji put 54 jaknu koja mi je prepreogromna bila, sada zamjenio s 52...
...dakle, sada više nije onako uštogljeno, tamno plavo / crno odijelo već sam uzeo tamno odijelo i fora je to šta se na slabom svijetlu vidi kao crno odijelo a na malom jačem svijetlu vidi se braonkasti efekat, dakle smeđe i baš je fora, ima i vertikalne pruge, male - jedva primjetne, svi gumbi na jakni / sakou i hlačama su smeđi

izgleda fora (a imam osjećaj i osjećaj da sam pobjedio jer sam uspio nekakav maksimum maksimuma izvući iz inače uštogljene i sterilne trgovine s premalenim izborom

)
problem bi bio šta imam pivsku trbušinu i kad zakopčam vidi mi se X na gumbu, međutim, isti slučaj je i s brojem 54 i to ne mogu nikako riješiti, osim kardio treninga

nema veze, odijelo ću držati otkopčanim, osim baš kad stojim mirno ko kip u crkvi, tih par min može i biti zakopčano, a i puno mi se lakše kretati kada je jakna otkopčana...
...e, sada, kravata mi je užasno krvavo žarka crvena, ko vino, ruže ili ljubav

i to mi je O.K.

košulja mi se od svega najmanje sviđa, ali neku zamjenu sam morao uzeti, kravata je recimo, za starije tipove, nije otkačena i opićena, ali nema veze, za svečanosti biti će ok, blijedo crvene boje je s horizontalnim i vertikalnim prugicama, crticama, nije primjetno iz daleka, već samo da je te boje (ali cura mi je obećala u C&A neku luuuduuuuu ljubičastu nenormalnu košulju, biti će fora na to odijelo

moramo probati i to

)
sada mi treba opet savjeti / komentari / prijedlozi iskusnih... dakle, kako sam i rekao, odijelo je više braonkasto, na lošem svijetlu se ne vidi, ali čim je malo jače, dođe taj "brown effect" do izražaja a ja još kajš / remen i cipele nemam! morao bih poslikati i staviti slike ovdje, a hoću, barem da je nešto kvalitetnije od ovih mojih slika sa huaweija Y300 jer su ove preloše... i želim da probate vidjeti taj efekat...
cipele (želim biti otkačen i lud, mlad, satom ću iskoristiti "crninu" odijela) bi volio da budu ovakve;
http://www.deichmann.com/HR/hr/shop/...5/1332805.prod ... šta kažete na to??? mislim da bi do yaya bile na takvo odijelo? eh!

i sličan kajš/remen bi stavio na sve to! šta kažete ljudi??? a čarape... e čarape bi mi bile u skladu s košuljom i kravatom, dakle isto crvenkaste / blijede??? jesam sve O.K. zamislio ili sam fulao fudbal?