View Single Post
Staro 05.08.2014., 17:09   #2010
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Datum registracije: Nov 2012
[QUOTE=BsClocked;2637154]Mod za CoP(radi sa verzijom 1.6.02 i to SAMO na dx9 aka Full Dynamic Lightning)

Spectrum Project/Way in the mist

Instalirao taj mod. Ti si igrao tri sata, ja par minuta. Kad sam ušao u igru, ESC i otvorio Meni. U njemu Opcije moda (slično kao u SGM modovima ili u prvoj verziji LA). Ni da se otvore, zamrzne se igra. Dok sam tražio nešto u vezi toga naišao na ver. 1.05 (ovo je 1.02). Lista ispravaka poduža. Skinuo i nju. Onda vidio na jednom mjestu da ima i 1.07. Bome mi se nije htjelo i još nju skidati. Stavio gamedatu 1.05, ni da uđe ni do menija. Greška u vezi eksploziva c4. Ispravio to, ušo u igru, otvorio meni i kao što su u LA riješili problem Opcije moda, tako i ovdje - jednostavno ih izbrisali. Međutim u ovoj verziji, neznam iz kojeg razloga, smanjili broj oružja i izmjenili im značajke. To mi nije odgovaralo pa sam napravio neku kombinaciju tih dviju verzija. Za one koji nisu vični ispravkama ili im se ne da u to upuštati (može i dulje potrajati da se uskladi) bolje je i ostati na ver. 1.02.

Evo skinuo sam i instalirao ver. 1.07 sa linka https://cloud.mail.ru/public/4f1d8a8...JECT%201.07.7z Šteta što nigdje nema za skinuti samo patch nego cijeli mod, ali je u zipu pa i nije baš velik. Dosta sam izbirljiv glede modova, ali ovaj me je za sada prikovao za stolicu. Započinje u Kordonu, ima zanimljivih izmjena objekata i anomalija. Zadataka non-stop da jedva stignem nešto pojesti.

Zadnje izmijenjeno od: Bakica47. 07.08.2014. u 15:02. Razlog: dopuna
Bakica47 je offline   Reply With Quote