Citiraj:
Autor estugarda
Svaka čast ekipi koja ovo radi, ako radi stručno, koncetrirano i pošteno. To je onda stvarno pošteno zarađen kruh. 
|
hm. neki probook je meni popio zivaca i zivaca jer nisam nasao niti jedan seraf

. pa je bilo gruntanje kako i gdje poceti, ali generalno, kad ih se naraskapas puno - sve je to isti shit.
ali gdje, nekako mi je ovo drago da si napisao. ja inace za raskapanje cijelog laptopa i ciscenje itd (ovo sto si ti napravio sa svojim) uzimam od 120 do 150 kuna. jer tu ima zajebancije, ali iza mene ne vidis da je laptop bio uopce otvaran

. tj, jedino gdje se moze vidjeti je po samim vijcima jer nemam plasticne serafcigere, ne vjerujem u plastiku

. ali zato preko nekoliko kompleta imam kupljenih za svakojake vrste, ne moze me nista vise iznenaditi

.
nego, da, ima tu zajebancije koju ja vise ne shvacam ozbiljno. jer ono, sve ide dolje u cca pol sata, ispuhivanje i promjena pasti u 10-15 minuta, sastavljanje jos cca pol sata i nakon sveukupno sat i pol - fajrunt.
e da, ja sam si uzeo ove kutije:
Klikni me!. (
homepage), ali na akciji mislim da su bile za 20 kuna.
dusu dale za rastavljanje svega sto ima preko 5 serafa. doslovce kako ides po laptopu, tako stavljas u istu kutiju ili po skupinama serafe, ako ponestane mjesta - imas s druge strane jos toliko kutijica

. i najbolje - kada zatvoris, nece niti jedan seraf nestati negdje na stolu ili podu. stvarno dobro dodu ovakve kutije......