View Single Post
Staro 04.08.2014., 23:28   #20
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor estugarda Pregled postova
Svaka čast ekipi koja ovo radi, ako radi stručno, koncetrirano i pošteno. To je onda stvarno pošteno zarađen kruh.
hm. neki probook je meni popio zivaca i zivaca jer nisam nasao niti jedan seraf . pa je bilo gruntanje kako i gdje poceti, ali generalno, kad ih se naraskapas puno - sve je to isti shit.

ali gdje, nekako mi je ovo drago da si napisao. ja inace za raskapanje cijelog laptopa i ciscenje itd (ovo sto si ti napravio sa svojim) uzimam od 120 do 150 kuna. jer tu ima zajebancije, ali iza mene ne vidis da je laptop bio uopce otvaran . tj, jedino gdje se moze vidjeti je po samim vijcima jer nemam plasticne serafcigere, ne vjerujem u plastiku . ali zato preko nekoliko kompleta imam kupljenih za svakojake vrste, ne moze me nista vise iznenaditi .
nego, da, ima tu zajebancije koju ja vise ne shvacam ozbiljno. jer ono, sve ide dolje u cca pol sata, ispuhivanje i promjena pasti u 10-15 minuta, sastavljanje jos cca pol sata i nakon sveukupno sat i pol - fajrunt.

e da, ja sam si uzeo ove kutije: Klikni me!. (homepage), ali na akciji mislim da su bile za 20 kuna.

dusu dale za rastavljanje svega sto ima preko 5 serafa. doslovce kako ides po laptopu, tako stavljas u istu kutiju ili po skupinama serafe, ako ponestane mjesta - imas s druge strane jos toliko kutijica . i najbolje - kada zatvoris, nece niti jedan seraf nestati negdje na stolu ili podu. stvarno dobro dodu ovakve kutije......

Burko je offline   Reply With Quote