Citiraj:
Autor ludi48
Sorry za modem, predpostavio sam da svi imaju thomsone doma, my bad. Nabrzinu sam pogledao kroz pdf od cisco 3925, i mozda se vidi u Status meniju, mozda. Da se moze snmp koristiti nakon sto se modem sinhronizira sa centralom, onda bi se vidjelo.
Za kanale ti mogu reci, recimo, u jednu frekvenciju (tzv mux) ti stane recimo 8 tv programa. Ako samo jedan od tih programa šteka, zeza ili sl., a ostalih sedam je super, onda je zasigurno kod njih problem.Neznam u kojem su mux-u gore navedeni kanali, jer gotovo i ne gledam tv.
Tehnicar, ako je sposoban i motiviran ce ti zasigurno pomoci i rijesiti problem, samo se nemoj dati navlaciti.Usluga ne radi, neka se popravlja, smanjuje racun ili sl. 
|
Nop ne vidi se, al danas sam se uvjerio da mi može prčkat po routeru preko mobitela se tehničar spojio na moj router(ne preko mog wifi-a) i sve moje postavke plus one za riktanje frekvencije koje ja ne vidim sam i ja gledao skupa s njim na mobitelu, a isključen mi je remote bio i još uvijek je isključen.
Ma znam, al nek su oni priznali da je do njih i nek se sad bakču s tim, a meni super došlo sve živo su mi izmjenjali imam zasad najbolje od opreme šta mogu dat
Ah ne znam jesi čitao postove unazad, ja sam imao već samnjenih, stoniranih računa i još uz produženje ugovora imam super popust šta sam uspio nažicat zbog raznoraznih nezadovoljstva i problema sa b.netom, al sve to treba znat užicat nije bilo kakav mail njima znak da će stonirat račun il smanjit

Ne zovem radi gluposti, al kad nešto nevalja pa ne padaju pare sa neba da plaćam ko da sve radi normalno, a ne radi.