Citiraj:
Autor Thermaltake
Nemogu pogledat jer nemam toga
Danas mi bio opet tehničar po 88 put napravio par stvari da sad ne nabrajam stvarno bi pohvalio čovjeka temeljit i vrlo komunikativan za razliku od drugih koji nisu tolko bili komunikativni i nisu mi se nešto previše stručno činili makar su tehničari, al nisu ni oni tolko loši bili, al u usporedbi sa ovim se nemogu mjerit bar što se mog mišljenja tiče.
Uglavnom zvao je tehničar tamo u centralu i priznali su da je do njih što se tiče štekanja sljedećih kanala: History(običan), 24kitchen i food network. Godinu dana su me uvjeravali da je do mene i sve živo mi izmjenjali i evo sad se ispostavilo da je ipak do njih pa reko da udijelim ovdje tu informaciju. Slobodno prijavite ako ćete imat problema sa tim navedenim kanalima, ali čisto da znate ako će štekat da nije do vas.
I zaboravio reć što se tiče routera cisco 3925 i albis 8100 LAN kabel koji ih povezuje mora bit spojen na LAN 1.
|
Sorry za modem, predpostavio sam da svi imaju thomsone doma, my bad. Nabrzinu sam pogledao kroz pdf od cisco 3925, i mozda se vidi u Status meniju, mozda. Da se moze snmp koristiti nakon sto se modem sinhronizira sa centralom, onda bi se vidjelo.
Za kanale ti mogu reci, recimo, u jednu frekvenciju (tzv mux) ti stane recimo 8 tv programa. Ako samo jedan od tih programa šteka, zeza ili sl., a ostalih sedam je super, onda je zasigurno kod njih problem.Neznam u kojem su mux-u gore navedeni kanali, jer gotovo i ne gledam tv.
Tehnicar, ako je sposoban i motiviran ce ti zasigurno pomoci i rijesiti problem, samo se nemoj dati navlaciti.Usluga ne radi, neka se popravlja, smanjuje racun ili sl.